Delícies del Berguedà

El projecte
Delícies del Berquegà és un projecte social per donar suport d’inserció a joves amb Patologia dual, afavorit per la fundació Portals, fundador de l’empresa Portal Berguedà Empresa d’Inserció SL, dedicada a la comercialització i producció de iogurts artesans a partir de matèries primeres de la comarca sota la marca comercial Delícies del Berguedà.

Com hi hem repercutit
Després d’un important camí ja realitzat per l’empresa invertint en les seves instal·lacions, desenvolupament de marca i implantació comercial, els emprenedors van buscar suport financer per afrontar una nova fase de creixement comercial que permeti ampliar l’activitat industrial i desenvolupar nous llocs de treball. És en aquest moment quan entrem per donar suport financer al projecte així com suport empresarial amb l’aportació de mentors i contactes comercials

Els emprenedors

  • El Joan Maria Sala és el Gerent, Enginyer Industrial i amb 38 d’experiència en el món empresarial. El 2009 el Joan Maria s’incorpora a la Fundació Portal posant la seva experiència empresarial i patrimoni a disposició de un projecte empresarial con una clara vocació social.
  • El Daniel Ribas és el Director d’Operacions, Enginyer tècnic agrícola en industries agroalimentàries, amb 5 anys d’experiència en una formatgeria artesana i més d’un any com educador en un recurs terapéutic.
Sector Restauració
Any de creació 2010
Estat actual En funcionament
Treballadors 10 directes
Web www.deliciesdelbergueda.cat
Xarxes Socials Facebook
Twitter