Cuinara

El projecte
Cuinara és un nou concepte de cuina familiar amb robot de cuina que busca facilitar la vida a la cuina: menjar sa i de qualitat sense gastar temps pensant i comprant els ingredients. Alhora Cuinara ofereix productes de proximitat i treballa amb fundacions que donen feina a persones amb problemes d’inserció al mercat laboral.

Com hi hem repercutit
Hem aportat el finançament necessari per a desenvolupar la prova de concepte així com hores d’assessorament i contactes per a desenvolupar l’empresa: des de trobar els obradors on preparar als packs a trobar els comercials idonis.

Els emprenedors

  • La Mireia Castañer és la Directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, llicenciada en Biotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb experiència internacional. L’any 2014 la Mireia comença a desenvolupar Cuinara amb la il·lusió de començar un projecte propi per acostar el món de l’alimentació saludable a la societat.
  • La Gisela és Directora de R+D+i i Operacions, llicenciada en Nutrició Humana i Dietètica al CESNID (adscrit a la Universitat de Barcelona) i en Ciència i Tecnologia dels Aliments. El 2014 la Gisela s’uneix a la creació i desenvolupament de Cuinara.
Sector Restauració
Any de creació 2015
Estat actual Final prova pilot
Treballadors 2 directes i 3 indirectes
Web www.cuinara.com
Xarxes Socials Facebook
Instagram