Carbó Ardenya i Gavarres

El projecte
El Carbó d’Ardenya i Gabarres és un carbó molt singular: apaga incendis, dóna vida al territori i futur a les persones. Aquest projecte va néixer dins la Fundació Idària i produeix un carbó de molt alta qualitat alhora que neteja els boscos, reduint els riscs d’incendis, i dóna ocupació a persones amb risc d’exclusió laboral.

Com hi hem repercutit
Els emprenedors del Carbó se’ns van presentar amb un pla de negoci molt ben detallat però que calia fer-ne una realitat. I nosaltres els vam donar els recursos financers necessaris per a poder fabricar la seva primera carbonera portàtil així com hores de feina per ajudar-los en tasques més comercials i a trobar sinèrgies amb industrials del sector.

Els emprenedors

  • El Ricard Grabulosa és el Responsable d’Operacions, de formació Enginyer Agrònom per la Universitat de Lleida. El Ricard té més de 12 anys d’experiència com a Enginyer Forestal en diverses parts del territori.
  • L’Annaïs Pascual és la Responsable d’Inserció Laboral i Ventes, té una Llicenciatura d’Història de l’Art, un Màster en Comunicació i Crítica d’Art i un Màster en Gestió del Patrimoni Cultural, tots ells per la Universitat de Girona.
Sector Agricultura
Any de creació 2014
Estat actual En funcionament
Treballadors 16 directes
Web http://projectecarbo.blogspot.com.es/
Xarxes Socials Facebook
Twitter